úterý 10. října 2023

NADĚJE BRUINS: “PASTA” ZŮSTÁVÁ NA DALŠÍCH 8 LET

Došlo k události, která nadchla fanoušky hokeje po celém světě. Slavný český hokejista David Pastrňák podepsal prodloužení smlouvy s týmem Boston Bruins 2.3. 2023, což znamená, že zůstane v jednom z nejprestižnějších hokejových týmů NHL na delší dobu. 

Talentovaný hráč s číslem 88 si uhrál necelé 2 miliardy českých korun (90 mil. dolarů), což je vysoká částka, ale v jeho případě je to investice, která se může vyplatit. Neuvěřitelné co rodák z Havířova dokázal, nyní bude nejlépe placeným hráčem organizace Bruins, ale také se stane nejvíce vydělávajícím Čechem v NHL. 

 
Přišel jsem sem jako dítě a teď jsem muž. Jsem tu šťastný a je pro ctí nosit tento dres,” uvedl David Pastrňák.  

 
Tímto prohlášením potvrdil svou oddanost klubu a jeho snahu přinést další Stanley Cup do Bostonu. 

Prodloužení smlouvy s Davidem Pastrňákem je pro Boston a jejich fanoušky zásadním krokem. Je to zárukou, že tým bude mít jednoho z nejlepších hráčů NHL na své straně ještě dlouho, a že Pastrňák bude moci pokračovat ve svém brilantním hokejovém umění. 

 
Celý hokejový svět bude sledovat, jak David Pastrňák bude pokračovat v budování své kariéry a jakým způsobem bude přispívat k úspěchům Boston Bruins. Jisté je, že to budou zajímavé pro všechny fanoušky tohoto vynikajícího hráče a jeho týmu. 

 


zdroje: idnes.cz, denik.cz, brnenskydenik.cz, iSport.cz, livesport.cz


Charousková Jolana

Žádné komentáře:

Okomentovat