neděle 1. října 2023

10 nejikoničtějších outfitů Harryho Stylese

Zpěvák Harry Styles, který se proslavil jako člen One Direction, je známý i svým stylem oblékání a tak si tady můžete prohlédnout jeho 10 nejikoničtějších outfitů.
 10. Místo

Za doby One Direction jste na Harrym jen málokdy neviděli černé skinny jeans a chelsea boots, proto se rozhodně staly ikonickými.

9. Místo
Kilt ve kterém během Live On Tour překvapil své skotské fanoušky v Glasgow a je škoda, že ho nenosí častěji.


8. Místo
Třpytky, vzory a pestré barvy byly pro Love On Tour typické. Tento konkrétní outfit jsme mohli obdivovat minulý rok na koncertě v Praze.
7. Místo
Kostým Dorotky z Čaroděje ze země Oz předvedl na koncertě při tzv. Harryweenu což je Harryho koncert, který vychází na Halloween.
6. Místo

Na Grammy 2021 vynesl hned 3 outfity, které se skládaly z obleku a boa. Kožený oblek měl při úvodu, když zpíval Watermelon Sugar.

5. Místo

Další kostým z “Harryweenu” tentokrát z roku 2022 kdy šel za Dannyho z muzikálu Pomáda a kde zaspíval i Hopelessly Devoted To You. Prostě ikonické.

4. Místo

Jeden z naprosto nejikoničtějších outfitů z celého Met Gala, který měl na sobě v roce 2019.

3. Místo

Během turné Live On Tour vystupoval v oblecích, ve kterých mu to ohromně sluší.

2. Místo
Harry Styles prosazuje, že oblečení nemá pohlaví a tak se objevil na titulní straně časopisu Vogue, šlo o symbol tolerance, kreativity a boření stereotypů.

1. Místo

Růžová košile a bílé kalhoty se staly, spolu s růžovou a modrou barvou, symbolem jeho druhého alba Fine Line a rozhodně si tak zaslouží první místo.

Polášková



1 komentář:

  1. Naprosto úžasné čtení, moc mě bavilo číst komentáře k různým outfitum- PROSTĚ VÝSTIŽNÉ. Moc povedené ☺️👍🏻👍🏻

    OdpovědětVymazat