úterý 21. června 2022

Coachella 2022

 Coachella Valley Music and Arts Festival je jeden z nejpopulárnějších hudebních festivalů,           na který se sjíždí nejznámější umělci a influenceři ze všech koutů světa. Festival měl kvůli pandemii dvouletou pauzu a nemohl se konat, proto se letos očekávala opravdu velká účast.

Ceny vstupenek se dost liší podle úrovní. Za nejlevnější lístek zaplatíte 449 amerických dolarů,   což je v přepočtu na české koruny zhruba 10 260 a ceny VIP vstupenek se pohybují až okolo        28 000 Kč. Když si k tomu připočtete i ubytování, festivalový víkend se vám opravdu prodraží.

Mezi vystupujícíma byl například Harry Styles, Billie Eilish nebo Daniel Ceasar, který   návštěvníky překvapil svým speciálním doprovodem Justinem Bieberem.

Ze známých dívčích tváří celebrit a influencerů jste na Coachelle mohli zahlédnout americkou herečku a modelku Bellu Thorne, sestry D'Amelio, Kardashianky, Emmu Chamberlain, nebo      také Camilu Mendes.

Z mužské části si festival nenechal ujít ani James Charles, lamač dívčích srdcí Timothée    Chalamet, nebo Noah Beck se svou přítelkyní Dixie.

Coachella festival sklidil opět úspěch a můžeme se těšit na to, čím nás překvapí zase                        v příštím roce.


Aneta Rysková 3.E

Žádné komentáře:

Okomentovat