úterý 19. dubna 2022

Horoskopy věštkyně z učebny 206

 

Co si pro tebe a tvé znamení připravil horoskop a vesmír na měsíc duben? To se dozvíš v tomto článku.

V západní astrologii je Slunce  v konstelaci Berana zhruba od 20. března do 20. dubna, sice už máme téměř konec dubna, ale to rozhodně nemění tvoje postavení nebeských těles pro daný okamžik.

Beran

Lidé narození v tomto znamení spadají tzv. do ohnivých znamení stejně jako Lvi a Střelci.

V těchto lidech vládne „ohnivá energie“, jsou opravdovými osobnostmi, hvězdami všech večírků a mají veliké charisma. Tato znamení mají společnou horkokrevnost a jsou plní vášně. Jejich ohnivý temperament může mít,  za následek impulzivní chování a náladovost, zároveň se rodí jako vůdci, extroverti a ambiciózní jedinci.

Od 19. 4. do 30. 4.

 Ve tvém milostném životě to teď sice nevypadá růžově, jak by sis přál/a, ale nevěš hlavu, vše, co se právě děje, se děje pro tvoje dobro s vyšším cílem do budoucna.

Nejdůležitější pro tebe bude hledat balanc ve vztazích. I když v láce moc štěstí a radosti nenajdeš, za to tě bude provázet hojnost (obdržíš peníze nebo nějaký speciální dárek), budeš také rád/a dávat i dostávat.

ČEKÁ tě skvělá příležitost zkusit něco nového nebo se zdokonalit ve svém koníčku. Pokud ještě studuješ, tak by jsi měl/a dávat všechnu svou energii do učení.

Zatni zuby, vyplatí se to, brzy uvidíš výsledky.

 

Můj tip pro tebe: Zaměř se na seberozvoj.

 

 

 

                                                                                                                                         Anna Seifertová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat