úterý 22. června 2021

Kde trávit svůj volný čas o prázdninách?

    Blíží se po roce opět letní prázdniny, pro mnoha školáků to jsou dva měsíce bez vzdělávání ve školních lavicích, užívání si volného času a teplých letních dní. Ale co když ještě nemáte plány? To nevadí, dáme si sem pár příkladů co a s kým dělat, třeba vás něco chytne! 
 
Nelenošte sami doma!
    Jak už bylo řečeno, blíží se nám krásné počasí a nikdo přece nechce být sám doma. Co tam? Pokud nebudete mít nic na práci, běžte se projít ven. Můžete jít s kamarády a nebo prostě sami, provětráte si hlavu a nadechnete se čerstvého vzduchu. Pokud vás nenapadá kam do Prahy, inspirujte se tady:
-Královská obora Stromovka
-Divoká Šárka
-Vítkov
-Riegrovy sady
-Petřín
-Letná
-Obora hvězda

     Pokud vás nic nezaujalo, zajděte si s kamarády, partnerem nebo rodinou na dobré jídlo do restaurace, najděte si nějakou volnočasovou aktivitu. V dnešní době máme mnoho možností, jak zabavit sebe a ostatní. Navštivte bowling, minigolf, lasergame, painball nebo si běžte třeba zahrát disgolf. 
    A kam se jít koupat v těchto horkých dnech? Co třeba: 
- Hostivařská přehrada
- Lom Hříměěždice
- Lom Borek 
- Slapy
- Orlík 
   
    Doufám, že jste si z mého článků odnesli pár nápadů, kam o letních prázdninách vyrazit a budete si užívat krásných, teplých letních dnů! Mějte se fajn. 


Kateřina Adámková, 3. F


Žádné komentáře:

Okomentovat