úterý 4. února 2020

Romantýn 1.0 aneb co podniknout

Valentýn se blíží a vás stále nenapadá, jak ho oslavit? Nezoufejte! Tady najdete pár tipů na to, jak si ho pořádně užít.
Image result for valentines day"

Zajděte si do kina

Udělejte si radost a zkoukněte ten nový film, na který se tolik těšíte. Pokud se chcete tento den opravdu rozmazlovat, VIP sekce Cinema City nabízí také speciální menu, neomezený popcorn a nápoje.
Adresa : Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4-Chodov

Valentýn sladký jako čokoláda

Navštivte Muzeum čokolády v Praze a užijte si historii, zajímavosti a ochutnávání čokolády. Valentýn by se bez této sladkosti neobešel, tak si ji pořádně vychutnejte!
Adresa : Celetná 15, 110 00 Staré Město

Poznejte krásu Prahy

I přesto, že je únor, je počasí příjemné a nemrazí. Vydejte se do starého centra stověžaté Prahy a najděte tajné uličky, o kterých nikdo neví. Nebo si zahrajte na turisty, popadněte foťáky a navštivte významné památky. Člověk totiž občas zapomene jak je Praha krásná.Image result for praha"

Oslavte to jídlem

Věc, bez které bychom se neobešli a mnohé naplňuje pocitem štěstí. Jestli se chcete opravdu najíst, zajděte si na running sushi nebo do all you can eat bufetů. Pokud však preferujete zajímavější restaurace, vyjeďte si 66 metrů nad zemi. Užijete si dobré jídlo a krásný pohled na město.
Adresa : Mahlerovy sady 2699/1, 130 00 Praha 3-Žižkov

Vzhůru do oblak

Je něco krásnějšího než sledování noční oblohy? Po setmění zavítejte do hvězdárny a sledujte zářivé hvězdy, svítící měsíc a dozvězte se více o nekonečném vesmíru.
Adresa : Strahovská 205, Praha 1 – 118 00
Image result for štefánikova hvězdárna"


Ať už se rozhodnete tento svátek oslavující lásku strávit s kýmkoliv, nejdůležitější přece je, že je máte rádi. 

Jak se na Valentýn připravit, najdete ve článku Kateřiny Sazimové.

Vu Quynh Nga, 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat