úterý 4. února 2020

Romantýn 2.0


Image result for valentyýn"Svátek lásky už klepe na dveře a ty nevíš, jak se stát jeho lady? Okouzli a dobij jeho srdce v sobotu 14. února. Tutoriál, aneb jak se připravit na pořádnou romantiku na Valentýna najdeš níže.


Začínáme

Úplně na začátek je potřeba vědět, co se bude v tento výjimečný den dělat. Pokud jste plánovali spolu, tak není co řešit a rovnou se můžeš přesunout na další krok, ale pokud nevíš, co je v plánu, tak to rychle zjisti, ať víš, na co se máš připravit. Pokud ještě nevíte, jak Svatého Valentýna oslavíte, tak si přečtěte článek od Quynh Nga Vu.

Jdeme na to!

Image result for rande v restauraci"Základem je důkladná příprava. Je potřeba vybrat vhodný oděv a obuv. Pokud jdete pouze na večeři, můžeš zvolit třeba jednoduché šaty a lodičky. Neber si těsné šaty, protože budeš jíst a víš, jak to pak vypadá. Také se nezapomeň oholit a vyčistit si zuby. Ke své róbě zvol adekvátní make-up a voňavku.
Tvůj přítel ti bude pravděpodobně dávat nějaký dárek a tak by se slušelo mu dát také nějaký. Tady máš pár tipů, co by mohl ocenit: zážitkovou akci jako je jízda v závodním nebo luxusním autě, srdíčkové trenky, tričko, velkou čokoládu, parfém nebo třeba vývrtku ve tvaru srdce.

Image result for rande v restauraci"Je čas

Před odchodem si zkontroluj, jestli jsi na nic nezapomněla a směle do toho. Hlavně nebuď nervózní a chovej se přirozeně.


Kateřina Sazimová, 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat