úterý 4. února 2020

Novinky v kině pro únor 2020

Únor 2020 bude velmi vzrušující pro milovníky filmů. Každý si přijde na své. Výběr je zde velmi pestrý jsou zde zahraniční filmy, dokonce i mnoho českých dlouhoočekávaných filmů. Jeden z nejvíce očekávaných českých filmů je Modelář.


Modelář (od 6.2.)
posterJe to psychologický thriller, který vypráví o příběhu dvou kamarádů, kteří provozují prosperující půjčovnu dronů. Odehrává se v současné Praze. Majitel firmy Plech, kterého hraje Jiří Mádl, ve volném čase rappuje, sní o velkých penězích a neochvějných jistotách. Druhý kamarád Pavel, kterého hraje Kryštof Hádek. se právě vrátil ze zahraničí, sní o spravedlnosti a osobním angažmá v nápravě světa. Jejich firma velice prosperuje. Mezi jejich klienty patří prezidentský kandidát i výtvarníci pořádající happeningy. Drony ve filmu monitorují elektrárny, nosí luxusní kabelky na přehlídce místo modelek nebo sprejují ze vzduchu Petřínskou rozhlednu. Když se však jeden z hrdinů rozhodne využít dron k něčemu úplně jinému, situace ve firmě se začne nemálo komplikovat.
Obsazení: Jiří Mádl, Kryštof Hádek, Veronika Khek Kubařová, Miroslav Hanuš,..


Můžete se též těšit na české filmy V sítí, Chlap na střídačku, anebo Láska na špičkách. Další film, který určitě bude stát za zhlédnutí je The Song of Names (Píseň jmen).


The Song of Names (od 6.2.)
Výsledek obrázku pro the song of namesToto drama vzniklo v Kanadě a Maďarsku. Jak už z názvu můžete poznat, toto dílo bude o hudbě. Příběh Martina, který poznal svého adoptivního bratra Dovidla v devíti letech, kdy zuřila v Evropě druhá světová válka, je velmi emotivní. Dovidl, stejně starý polský Žid, který našel útočiště v jeho rodině, byl neuvěřitelně nadaným houslistou. Ve svých jednadvaceti letech měl zažít svůj velký londýnský debut, ale těsně před ním záhadně beze stopy zmizel, což velice zostudilo celou jeho rodinu. Skoro po čtyřiceti letech je Martin svědkem představení mladého houslisty a je překvapen, protože pozná, že takto ho nemohl naučit hrát nikdo jiný než Dovidl. To ho přiměje se vydat na dalekou cestu, která jej dovede k odhalení šokujícího tajemství.
Obsazení: Clive Owen (Dovidl), Tim Roth (Martin), Cathrarine McCormack,..


Dále velmi očekávaný film o známém MMA bojovníkovi Attila (Slovenská republika), Judy (Anglie), Psi nenosí kalhoty (Finsko, Lotyšsko)


Přeji krásnou podívanou.




Linda Babiánková, 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat