úterý 4. února 2020



SERIÁL YOU

Seriál You je americký psychologický thrillerový televizní seriál stanice Lifetime a Netflix. Tvůrci tohoto seriálu jsou Greg Berlanti a Sera Gamble. Seriál měl premiéru 9. září 2018. Hlavní role hrají Penn BadgleyElizabeth Lail, Luca Padovan, Zach Cherry a Shay Mitchell. V druhé sérii se objeví i více postav jako např. Victoria Pedretti, James Scully, Jenna Ortega. Seriál je o příběhu Joea Goldberga, který je manažér v knihkupectví. Jednou knihkupectví navštíví Beck, do které se Joe zamiluje a stane se jí posedlý. Ale Beck vůbec nemá tušení, že Joe jí sleduje na každém kroku, že má přístup k jejímu telefonu a že jí každý večer pozoruje u jejího okna. V průběhu příběhu se Beck a Joe dají dohromady, jak to ale dopadne už musíte zjistit sami.

V roce 2019 vyšla 2. série, která je ještě o něco zajímavější. Vystupují tam sice odlišné postavy, ale příběh velmi navazuje na 1. sérii.

V 2. sérii se Joe přestěhuje do Los Angeles, kde poznává svojí novou lásku Love a díky ní se začne měnit k lepšímu. Velkým problémem je postava Hendersona, který hraje roli bohatého komika a Candace ( bývalá přítelkyně Joea), která se Joevi rozhodla pomstít za to, co ji provedl v minulosti. Díky těmto lidem bude mít Joe pobyt v LA trochu komplikovaný. Zvládne to všechno? A bude konečně Love ta pravá?

Jenšíková Eliška, 3.C


Žádné komentáře:

Okomentovat