úterý 26. března 2024

Resslova maturitní ples 2024 - Grégrová Natálie


 Resslova maturitní ples 2024

Maturitní ples je událostí, která zanechává dlouhotrvající dojmy a vzpomínky. Zatímco některé školy svůj maturitní ples pořádají na jaře, naše škola si vybrala konání maturitního plesu 12.1. 2024. Bez ohledu na čas jsou tyto události plné radosti, elegance a naděje na budoucnost. 

Na maturitní ples se studenti připravovali měsíce dopředu. Vybírali si večerní šaty a obleky, učili se tancovat. Večer začal nástupem maturantů a jejich šerpováním. Každá třída měla vybranou barvu vlastních šerp a druh květiny. Po šerpování přišel na řadu proslov zástupců maturantů, který byl velmi dojemný a nádherně podtrhnul význam večera. Poté následoval přípitek a házení penízků do studentských plachet.

 Tanci se studenti pochopitelně věnovali většinu času přípravy, jelikož to byl hlavní hřeb večera. Půlnoční vystoupení je každoročně jednou z hlavních událostí plesu . Letos všechny vystoupení proběhly v pořádku a moc se povedly. Maturanti si připravili propracované taneční vystoupení plné vtipných prvků. Také ve vystoupení využili krásné převlečení a rekvizity. V průběhu plesu byl dostačující čas i na standartní tance. Maturant měli sólový tanec s rodiči a také s třídními učiteli. V závěru večera probíhala volná zábava pro všechny a maturanti se přemístili na svou after party, díky které krásně zakončili tento významný večer. 

Náš maturitní ples byl nezapomenutelným zážitkem pro každého. Program byl velmi zábavný a živý. Díky tomuto večeru jsme se krásně rozloučili se střední školou a můžeme si uchovat krásné vzpomínky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat