středa 17. ledna 2024

 

Návrat oblíbeného Netflix seriálu?

Stranger Things je hororový sci-fi seriál od streamovací stanice Netflix. První epizoda vyšla 15. července 2016 a seriál si hned našel zalíbení u mnoha fanoušků. Nyní má seriál čtyři série a řadí se mezi jedny z nejznámějších seriálů vůbec. Bratři Dufferovi (tvůrci) v roce 2022 oznámili, že pátá série bude poslední. Co všechno o ní tedy víme?

7. listopadu 2022 byla na oficiální Instagram přidaná fotka, která ukazuje název prvního dílu páté série. První díl se jmenuje „The Crawl“ – plazení. To může odkazovat na konec čtvrté série, kdy se otevřela brána do alternativní dimenze Upside down. Mnoho fanoušků si myslí, že v tomto díle uvidíme monstra plazící se do známého městečka Hawkins.

18. června 2023 bylo na Netflix akci TUDUM oznámeno, že novým členem týmu se stane herečka Linda Hamilton. Nikde není uvedeno, jakou roli si herečka v seriálu zahraje a tato postava nám zatím zůstává tajemstvím.

O rok později od první zmínky páté série, tedy 7. listopadu 2023 odhalili scénáristé na sociální síťi X (dříve známé jako Twitter) první scénu prvního dílu páté série. Poslední série má začínat v temnotě, kde slyšíme zvuky studeného větru, sténání stromů a dětský hlas, který zpívá známou písničku. Příznivci se domnívají, že dětský hlas bude patřit Willu Byersovi – jednomu z hlavních dětských protagonistů, který bude zpívat jeho oblíbenou písničku Should I Stay or Should I Go.

8. ledna 2024 byla na oficiálním Instagramu sdílena fotka, která ukazuje všechny hlavní herce, kteří se vrátí zpět. Velkým překvapením je, že se na fotce nachází i Sadie Sink, která v seriálu ztvárňuje populární Max, která v posledním díle čtvrté série prodělala klinickou smrt, a několik lidí ji považovalo za mrtvou.

Nyní jsou podle nejnovějších zpráv herci připraveni k natáčení, avšak není jisté, kdy se dočkáme finálního výsledku. Fanoušci věří, že to bude co nejdříve a doufají, že poslední série překoná všechny dosavadní seriálové rekordy.


Klára Weingärtnerová 4. D


Žádné komentáře:

Okomentovat