středa 17. ledna 2024

Maturák 2024

 

Maturitní ples 2024

      Dne 12. 1. 2024 se konal maturitní ples 4. ročníků naší školy ČAO8. Ples se konal v sále Lucerny, která se pro veřejnost otevírala v 18 hodin a program začínal v 19 hodin. Naši maturanti a i jiní účinkující byli v Lucerně už od 16:30, aby si nacvičili nástup a případné vystoupení.

       Program odstartoval představením orchestru. Následoval příchod 1. ročníků, kteří byli ostužkováni. Poté přišlo vystoupení Pražských mažoretek. Kolem 20 hodiny šel na řadu nástup maturantů. Představilo se nám celkem šest tříd, jedna obchodní akademie a pět ekonomických lyceí. Maturanti dostali šerpu a růži, udělali si spoustu fotek, jelikož celý večer doprovázeli fotografové. Následoval tanec s třídními učiteli – waltz a proslov dvou zvolených studentů ze 4. ročníků. Následovně maturanti měli možnost vytáhnout své rodiče a zatančit si waltz, blues a mazurku.

        Teď už jsme se mohli těšit na předtančení jednotlivých tříd. Všechny třídy předvedly skvělou show většinou i s doprovodem učitelů. Pak byla volná zábava s doprovodem skvělého orchestru. Každý měl čas se vyfotit se svou rodinou a přáteli a i si popovídat. Okolo 22 hodiny přišlo na řadu překvapení žáků. Společně si zatančili tanec na Ketchup song. Hřebem večera bylo překvapení učitelů, které si myslím bylo premiérou. Celý večer proběhl v krásně atmosféře a bez komplikací. Každý si to určitě moc užil a nasbíral spoustu krásných vzpomínek na celý život.

 

 

 

Kadlecová Petra 4. C

 

Žádné komentáře:

Okomentovat