úterý 4. dubna 2023

Nejočekávanější filmy roku 2023

Ať už jste fanouškem sci-fi, akčních filmů nebo dramat, rok 2023 nabízí celou řadu nových filmů, na které se můžeme těšit. Podívejte se na několik nejočekávanějších filmů roku 2023.


Mezi nejočekávanější filmy roku 2023 patří například životopisné drama Oppenheimer. Drama vypráví příběh amerického teoretického fyzika Roberta Oppenheimera, který byl součástí projektu Manhattan, kde řídil vývoj první jaderné zbraně v utajované laboratoři. V hlavní roli se představí Cillian Murphy (Peaky Blinders) po boku Emily Bluntové. 




 


Mission: Impossible 8: Tom Cruise se vrací v roli Ethana Hunta v dalším díle filmové série Mission: Impossible. Tento osmý díl slibuje ještě více akce a napětí, než jsme byli zvyklí u předchozích dílů. 



 


The Flash: Film, který je založen na populárním komiksu DC Comics. V hlavní roli uvidíme Ezra Millera v roli superhrdiny Flash, který se vrací v čase, aby zachránil svou matku. Nicméně toto rozhodnutí má nečekané následky. 

 


Black Panther: Wakanda Forever: Po smrti Chadwicka Bosemana se mnozí fanoušci báli, že se druhý díl filmu Black Panther nikdy nedočkají. Nicméně Marvel oznámil, že se druhý díl stále plánuje a že se bude snažit vzdát hold zesnulému Bosemanovi. 



John Wick: Kapitola 4: Ve čtvrté kapitole Wick (Keanu Reeves) odhalí způsob, jak porazit Nejvyšší radu. Do cesty se mu ale postaví nový nepřítel spolu s mocnými spojenci po celém světě.  


Můžeme se také těšit na již desátý film ze série Rychle a zběsile 10 nebo na akční komedii o panence Barbie s Margot Robbie v hlavní roli. 




Aneta Rajtorová

Žádné komentáře:

Okomentovat