středa 16. září 2020

Aktivity, které vás odtrhnou od rušného světa 

Školní rok započal a pro každého z nás nastává větší či menší stresové období. Rozhodla jsem se sepsat pro vás pár aktivit, které vám pomohou si odpočinout od uspěchaného života. 

1. Až se zatemní obloha, vydejte se hledat zářivá souhvězdí 

V Praze je trochu obtížnější vychutnat si tuto aktivitu plnými doušky. Stačí však vyrazit na okraj rušného velkoměsta a můžete se kochat dechberoucím pohledem na zářivou oblohu. Popadněte dečku, kamarády, občerstvení a hledejte spolu různá souhvězdí. 

2. Přivstaňte si a obdivujte krásu východu slunce 

Každého z nás unavují téměř každodenní brzká vstávání do školy. Zkuste se však během volna vzbudit dříve a zajít na místo, odkud si užijete dobrý výhled na východ této hvězdy. Budete mít krásný start do nového dne a cítit se plní enrgie. A pokud ne, můžete se vždy vrátit zpět do teplých peřin. Doporučuji Vyšehrad, Petřín, Pražský hrad, Pohořelec.

3. Obdivujte neokoukanou krásu Prahy

Obujte si pohodlné boty a projděte Prahu. Navštivte známé památky, procházejte se uličkami, kde se zastavil čas nebo se posaďte podél Vltavy. Prostě a jednoduše do sebe nasajte kouzlo stověžatého města

4. Uspořádejte si s kamarády hostinu 

Tento bod zahrnuje moje oblíbené věci. Jídlo a skvělou společnost. Nemusíte být velcí kuchaři, abyste vytvořili tento nezapomenutelný zážitek. Pro zpestření se domluvte na kuchyni jedné země nebo specifických vlastnostech a z donesených pokrmů si udělejte bufet. Pokud se vám něco nepovede, nezoufejte. Bude to zábavná historka, které se můžete zasmát. Doporučuji španělskou kuchyni, pečené sladkosti nebo různé druhy závitků.












Vu Quynh Nga, 4.D

Žádné komentáře:

Okomentovat