úterý 15. září 2015


Kam na podzimní prázdniny?


      Spousta z vás určitě hledá program na podzimní prázdniny, a tak jsme pro vás vybraly pár zajímavých akcí, u kterých si odpočinete od školy a určitě vás pobaví. Podzimní prázdniny začínají po státním svátku v říjnu (29.10. - 30. 10. 2015).

    Výsledek obrázku pro podzim
  • Vraťme se do dětských let v obchodním centru OC Central Kladno, kde můžete pomocí LEGA cestovat po světových významných památkách. Nejzajímavější a zároveň největší exponát je bezpochyby napodobenina Hlavního nádraží v Praze s monumentální plochou patnácti metrů čtverečních a dvěma metry na výšku.

  • Zavzpomínat můžete na unikátní expozici zákulisí filmové pohádky Sedmero krkavců, která probíhá v barrandovském studiu na Kříženeckém náměstí na Praze 5.

  • Potom tu máme něco pro starší… V Rychnově nad Kněžnou mají do konce sezóny zlevněné vstupné na motokáry. Pokud vy či vaši blízcí mají narozeniny, je možné zde uspořádat oslavu nebo firemní večírek spojený s grilováním a jízdou na motokárách. Půjčují i zmenšené a speciálně upravené motokáry pro malé motorkáře.

  • Zveme vás i do iQLANDIE v Liberci, kde zažijete mnoho zábavy, např. na trenažérech zemětřesení, vyzkoušíte si pokusy se světlem, vodou, dokonce i ohněm a dozvíte se mnoho užitečných informací. 

  • Unikátní výstavu plazů můžeme navštívit v Říčanech, kde expozici zajímavých fotografií doplňují i živí zástupci vyskytující se na území České republiky. Najdeme zde i některé pozoruhodné plazy z celého světa. 
Doufáme, že si první prázdniny tohoto školního roku užijete.




                                                                                                    Markéta Záhorová, Veronika Šmídková



Žádné komentáře:

Okomentovat