pátek 7. února 2014

Jamajka je zpět na ZOH



Jamajka je zpět na ZOH


Jamajský bob se po 12 letech objeví na ZOH. Vypadá to jako vtip ale není. Je to jako ve filmu Kokosy na sněhu, olympijská výprava Jamajky vysílá své bobisty na ZOH. Ze začátku sice vůbec nevěděli, jestli se na olympijské hry vůbec dostanou kvůli peněžním prostředkům, ale hned co se tato zpráva objevila na internetu, začali lidé z celého světa přispívat na konto Jamajské výpravy. Potřebovali 80 000 dolarů na cestu do Ruska, ale během dvou dnů nastřádali s pomocí lidí 120 000 dolarů.

Aby toho nebylo málo Jamajčani, kteří se už konečně dostali do Ruska, mají problémy s výstrojí, která se zasekla v USA ovšem nejdůležitější věc a tím je bob tak ten už v Rusku je. Kvůli tomuto problému sice nestihli první trénink, ale to jim nevadí. Pokud jim oblečení nedorazí, jsou domluveni, že na závod si půjčí oblečení od ostatních týmu, aby mohli nastoupit.

Myslím, že každý bude držet palce tomuto jamajskému bobu, aby se dostali až do finále a tam předvedli svůj nejlepší výkon. Možná uslyšíme opět tu slavnou písničku ,, Někteří lidi nevěří, že jamajský bob zvítězí“.



Petr Musil 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat