čtvrtek 9. ledna 2014

Recenze


Patříš mezi milovníky knih? Máš rád/a příběhy plné napětí? Příběhy, kde se odkrývají různé tajemství? Pak je kniha Zmizelá od spisovatelky Gillian Flynn právě pro tebe

Obsah: 
Zdálo se to jako ideální manželství. Zdání ale může klamat. Amy Dunnová zmizela v den pátého výročí svatby. Nick, její muž, byl po sérii nalezených důkazů obviněn z vraždy své manželky. Nick tvrdí, že nic neudělal, ale všechno svědčí proti němu (Amyini přátelé a zápisky v jejím deníku). Kdo má pravdu? A pokud je Nick nevinný, kam se poděla Amy? Otázek, které vás napadnou, je spousta. Odpovědi jsou však velmi překvapující.  Psychothriller, který se stal kultem i fenoménem.

Názor:
Knížka se četla snadno. Začátek byl poněkud nudný, ale doporučuji překonat… Stálo to za to! Kniha má propracovaný děj plný nečekaných zvratů a myšlenkových pochodů. Vše do sebe zapadá a nenechá vás to odložit knihu, dokud si celou nepřečtete. Je plná napětí a očekávání. Autorka si hraje nejen s hlavními hrdiny, ale především se čtenářem, kterého dlouhou dobu úspěšně vodí za nos.

Název: Zmizelá
Autor: Gillian Flynn
Žánr: Světová literatura – thriller
Vydáno: 2013
 
Telváková Stefanie, 3.B

Žádné komentáře:

Okomentovat