úterý 3. dubna 2012

MATURITNÍ PLES NAŠÍ ŠKOLY 2012


Den "D" všech našich čtvrťáků, nezapomenutelný den, na který se těšili celé čtyři roky dlouhého studia, se uskutečnil 15. března ve velkém sále Lucerny v Praze.

Již od 17 hodin byli netrpěliví maturanti spolu s prváky, které čekalo stužkování, ve velkém sále, kde nacvičovali průběh celého večera. Ples byl zahájen v 19 hodin řečí moderátora Oldřicha Burdy a následným přivítáním a stužkováním prvních ročníků. Poté přišly na řadu doprovodné programy, Disco Dance, společenské tance Lucerny a okouzlující pěvecký talent Sylvie Vojtkové z maturitního ročníku, které měly přinést všem účastníkům zpestření na začátek. Zatímco se hosté kochali pohledy na tanečníky, maturanti nedočkavě vyčkávali, než začne jejich večer.

Poté přišel na řadu hlavní program, a to naši maturanti, kteří příchod zahájili nástupem uprostřed velkého sálu rozděleni po třídách. Každá dívka vynikala okouzlujícími střihy a barvami svých šatů, doprovázejíc chlapci. Poté co třídní učitelé ošerpovali své studenty, následoval přípitek, kterého se ujala ředitelka naší školy Ing. Dagmar Krutská. Všem studentům popřála úspěšný život a pevné nervy u blížící se maturity. Poté byl zahájen tanec s třídními učiteli, po kterém následovaly dary a poděkování učitelům za podporu svých tříd při studiu.

Nezbytnou součástí večera byla jednotlivá třídní předtančení, která si maturanti sami připravili jako rozloučení. Každé vystoupení bylo velice působivé a originální. Pro účastníky plesu to bylo příjemné, ale i dojemné zpestření. Všechna videa předtančení můžete zhlédnout na našem blogu.

Závěr plesu byl v jednu hodinu ráno, kdy se všichni odebrali na takzvanou „afterparty“, kde se tančilo za doprovodu moderní hudby dnešních diskoték a bylo zde spoustu zábavy.
Martin Hrunek

Žádné komentáře:

Okomentovat