úterý 5. října 2021

Přešlapy a úlety na Met Gala 2021

 První květnové pondělí značí v Americe vždy svátek módy. Pravidelně se koná každoroční gala kostýmního institutu Metropolitního muzea, takzvané Meta Gala, minulý rok se musela tato událost úplně zrušit kvůli pandemii a na tento rok připadlo náhradní datum na 13. září, symbolicky dva dny po výročí 20. let teroristických útoků. Benefiční ples Met Gala 2021, který je vždy přehlídkou odvážných, originálních a extravagantních modelů. Na každý rok Met Gala připadá jiné téma. Například v roce 2018 bylo téma týkající se náboženství a v roce 2019 téma s názvem Camp, což znamená nápaditost a nadsázka. Tento rok je, ale téma americká móda. Tento rok pozvali pořadatelé na akci i známé influencery jak je Addison Rae, Dixie D´Amelio a Emmu Chamberlain.




Addison Rae má na sobě

2003. Tom Ford for Gucci collection 

Většina lidí o tomto outfitu tvrdí, že ho vzala z šatní skříně své nejlepší kamarádky Kourtney Kardashian, protože ten stejný outfit měla Kourtney na Vánoce.






Emma Chamberlain mé na sobě zlatý outfit od Louis Vuittona.






Nějaké celebrity se radši držel při zemi a měli až nudné outfity, tak za to jiné celebrity šli do extrémů. Nejvíce překvapila Kim Kardashian svým zcela zahaleným outfitem. Tento outfit je odznačky Balenciaga. Kim schytala za to víc než dost kritiky 



Lucie.J









Žádné komentáře:

Okomentovat