středa 9. října 2019



Seriálové tipy



Smutná, ale pravdivá zpráva - léto nás pro tento rok opustilo a jak jste si jistě zaregistrovali, štafetu po něm přebral podzim. Slunko na nás sem tam ještě zasvítí, ale vlaštovky už skoro odfičely do teplých krajin, stromy se pilně zbavují svých listů a vítr přímo volá lidi k pouštění papírových draků. Jestli vás pouštění draků nebere a raději byste zůstali doma s teplým nápojem pod dekou při sledování seriálů, čtěte dál!

S říjnem startuje pokračování několika seriálů. Za pozornost jistě stojí All american, v českém překladu Fotbalový talent.

Inspirováno skutečnou událostí - seriál sleduje život středoškoláka Spencera Jamese, který oplývá mimořádným fotbalovým talentem. Právě ten mu opatří možnost studovat a hrát za prestižní Beverly High School. Jak bude kluk ze špatné čtvrti Crenshaw zapadat mezi snoby na Beverly? Který tým vyhraje šampionát? Jak moc je špatné zaplést se s gangem? Odpovědi na tyto otázky naleznete právě v All american. 2. série startuje již 7. října!
 

Legacies, v českém překladu Odkaz, je spin-off seriálu The Originals a The Vampire Diaries. Hlavní postavou je Hope Mikaelsonová, nadpřirozená dívka navštěvující Salvatorovic školu společně s dalšími nadpřirozenými dětmi. Společně prožívají nástrahy nebezpečného světa, první lásky, smrtelné ztráty a každodenní problémy teenagerů. Pokud máte rádi mumie, gargoyly, čárymáry, velký tesáky.. tak si určitě přijdete na své! A to, že jste neviděli The Originals nebo The Vampire Diaries zas tak nevadí. 2. série bude vysílána od 10. října.




Další zajímavý fantasy seriál, The Order, nám v letošním roce představil Netflix. Příběh o chlapci, jenž chce pomstít svou matku, která spáchala sebevraždu po pletkách s členem Řádu. Málokdo ví, že tento Řád existuje a ještě méně lidí ví, že jeho členové jsou schopni používat magii. Každá magie má svou cenu, a ta temná cenu nejvyšší. Dokáže Jack Morton porazit svého biologického otce? Ubrání se touze po moci? A neskončí pokousaný vlkodlakem? 





Pokud toužíte po procvičení španělštiny, pomoct by vám mohl seriál Élite. Krimi/drama ze středoškolského prostředí. Na prestižní střední škole dojde k vraždě studentky krátce poté, co na školu nastoupí tři studenti z chudších poměrů. Seriál postupně odhaluje jejího vraha, mimoto také poukazuje na témata jako náboženství, homosexualita, drogová závislost či nemoc AIDS. Seriál stojí za pozornost, i když nehablujete espaňol!




Čipčalová, 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat