pátek 7. prosince 2018

Hvězdy "Gunners" na drogách

Je už delší dobu známo, že hvězdy, které běhají na hřišti za balónem a jejich bankovní účty přetékají penězi si víc nebo méně užívají po nocích v klubech za přítomnosti dívek, alkoholu a drog. Jistě si vzpomenete na Diega Maradonu, který byl králem fotbalu ale zároveň i kokainu a spoustu dalších jmen.
Nedávno unikly skryté záběry z kamer v jednom luxusním klubu v Anglii. Faktem je,že fotbalisti byli v klubu už v srpnu. Čtyři hlavní opory týmu (Alexander Lacazett, Emerick Aubamyeang, Mesut Özil a Matt Guendouz) si před začátkem sezóny vyrazily užít zbytku volna před začátkem sezóny. Na večer bylo objednáno přes 70 dívek a na stolech nechyběl ani alkohol. To vše by se dalo v rámci možností ještě pochopit dokud Emerick Abumyeang neobjednal láhev s rajským plynem. Rajský plyn může být v kombinaci s alkoholem smrtelný, kdy se tělu nedostává dostatek kyslíku.V kombinaci s vodkou a šampaňským dva hráči upadají do bezvědomí.
Za tento večer hvězdy utratili v přepočtu 850 tisíc korun a od klubu jim za tento vážný přestupek hrozí pokuta až vyloučení.


Žádné komentáře:

Okomentovat