pondělí 24. dubna 2017

Láká tě adrenalin? Zažij vzdušný zážitek!


Tandemový seskok padákem


Skok padákem?

   Kdo by se při první realizaci tohoto nápadu nezalekl! Zážitek to však bude zaručeně na celý život. Skok se probíhá z letadla z výšky čtyř kilometrů. Následně si jen vychutnáváte pád rychlostí 200km/h až najednou se padák v bezpečné vzdálenosti nad vašim přihlížejícím a nervózním publikem otevře a čeká Vás krásný vyhlídkový let na dobu 10minut. 



Související obrázek

   

Průběh zážitku:

   U agentury zážitky.cz podstoupíte nejprve 15ti minutovou přípravu na samotný seskok, poté si užijete 20 minut vyhlídkového letu. A to hlavní je právě před Vámi- připravíte se, nadechnete a pravou nohou vykročíte do ptačího světa, kdy podle váhy čekáte na rozevření padáku, obvykle 45 sekund. Poté už následuje pozvolný 10ti minutový let.
 

Ptáte se, co Vám dá tento zážitek do života?

   Určitě to bude chvíle svobody, kdy zapomenete na všechny problémy a zaručeně myslíte jen na počáteční neuvěřitelnou rychlost a také na toho, od koho tento dárek máte. Jistě se seskok stane tím nejlepším zážitkem, který máte. A když Vás třeba bude něco rozčilovat, vzpomenete si na vteřiny, kdy letíte dolů s obrovským nadhledem na svět.



Radka Kumprechtová