středa 18. června 2014

Máte rádi adrenalin, relax nebo válení v saunách?

Mám pro vás 3 v 1!

 Seznamte se, je tu Kristall Palm Beach Stein v Německu.
            






Areál je rozdělen na tři zóny - adrenalinovou, relaxační a saunovou.

1) Fun & Beach - adrenalinová část
Aquapark nabízí tobogány (nejdelší 168 metrů), vlnobití, bazény, vířivky a další vodní atrakce. Zážitkem je prostorný člunový tobogán nebo rychlý sjezd. Celkově se jich zde nachází asi 15.
 

2) Relaxační část - Therme - lázně
Zde nalezneme bohaté křišťálové lustry, mozaiky, relaxační minerální bazény a všudypřítomné krystaly. To je prostředí pro naprosté ticho a relaxaci. Drahých kamenů je v aquaparku na 250 tun a přispívají k zvláštní atmosféře a energii tohoto místa. Největší krystal umístěný v areálu váží přes 7,5 tuny.
 
3) Saunawelt - saunový svět
V areálu je velké množství saun a každá je něčím specifická. Sauna Stollegrotte se podobá důlní štole a je údajně největší saunou na světě. Další malebnou saunou je Kloster - sauna v kostele. V solné sauně je sůl všude. Na podlaze, kde si do ní můžete lehnout. Ze soli jsou i lavice a stěny.
Vybrala jsem tento aquapark, protože není příliš daleko. Od Rozvadova cesta trvá asi hodinu po dálnici A6 ve směru na Norimberk.

Otevírací doba:
ne - čt: 9.00 - 22.00 h
pá + so: 9.00 - 24.00 h

Zajímavostí tohoto aquaparku je, že každý pátek od 19.00 h je koupání bez plavek v celém areálu. Je to povinné, Němci si neberou žádné servítky a nelze je nijak ukecat ani podplatit :D S plavkami se tedy budete muset rozloučit. Nebo s pátkem tady stráveným. :D

Celodenní vstupné:
děti do 6 let: 5,50 EUR
děti 6-15: 15,50 EUR
dospělí: 17,50 EUR

Chcete vědět víc? Klikněte zde: www.palm-beach.de
Barbora Kotyzová, 3. D



Žádné komentáře:

Okomentovat