pondělí 28. dubna 2014

Prázdniny - nejoblíbenější čas studentů

Jak jste si všichni ráčili všimnout, máme za sebou první pololetí a teď už jsme na konci druhého měsíce druhého pololetí a před námi jsou pouze něco málo přes dva měsíce školy.
Radila bych vám, abyste si, pokud máte špatné známky, je začali opravovat už teď a nenechávat to na poslední chvíli, jelikož potom bude venku mnohem hezčí počasí a vám se bude chtít učit stále méně a méně. Znám to totiž z vlastní zkušenosti.
Čím víc se bude blížit doba uzavření klasifikace, tím víc budete ve škole vy, pilní studenti, kteří jste ve škole od pondělí do pátku potkávat své spolužáky, které jste předtím neměli možnost často vidět, jelikož budou dohánět známky a také absenci, která se na naší škole nepodporuje ve velkém množství, ale přesto se najdou tací, kteří do školy chodí jen zřídka kdy!!

Pokud stejně jako já se nemůžete dočkat prázdnin, zaslouženého klidu za těch pár měsíců, které každoročně absolvujeme v našem ústavu, určitě odpočítáváte dny, kdy konečně nastane den, kdy nám do rukou dají pravé vysvědčení, ne žádný výpis a před námi budou dva měsíce nekončící party, klidu a pohody.

Tady je pro nedočkavce malá výpomoc v počítání dnů:


Valentová 3.B

Žádné komentáře:

Okomentovat