čtvrtek 6. června 2013

4DX ™ - kino plné nových zážitků

Je na čase změnit zážitek ze sledování filmu! Každé 4DX ™ sedadlo se pohybuje ve třech hybných osách: kymácení, zdvih a nadhazování. Různorodé pohybové efekty a efekty dráždící smyslové buňky (čichové vjemy, výbuchy vody, lechtání nohou či zad a další) umožňují úplné ponoření diváků do děje filmu a ti se cítí, jako by se stali součástí samotného příběhu.
 
4DX™ je revoluční filmová technologie, která stimuluje všech pět smyslů speciálními efekty. Poskytuje tak divákovi ten nejlepší zážitek ze sledování filmu.

Sedadla se pohybují všemi směry v reakci na to, co je zobrazeno na plátně. Speciální zařízení dávkuje filtrovanou vodu pro reálný prožitek, systém proudění vzduchu je instalován v sedadlech tak, aby foukal přímo na krk.
 
Budete mít možnost vyzkoušet speciální efekty, jako je vítr, mlha, blesky a vůně, které umocňují to, co vidíte na plátně. Zažijete více než 24 speciálních efektů ve 3D formátu.
 
Nyní můžete vidět Rychle a zběsile 6 v 4DX™, které se hraje v Cinema City Nový Smíchov. Tak neváhejte a běžte do kina, stojí to za to!
 
Hana Čulíková

Žádné komentáře:

Okomentovat