středa 3. října 2012

T-music - Back To School


Po tom co se první ročník tohoto festivalu velmi vydařil se rozhodli jeho pořadatelé a sponzoři vytvořit novou tradici. Díky tomu se letos uskuteční opět jako v loňském roce na Výstavišti v Holešovicích. Konat se bude ve všech velkých městech České republiky a na začátkou října, přesněji 4. dorazí k nám do Prahy.

A na co se můžeme letos těšit ???
Stejně jako loni se bude celý den skládat ze zábavného programu, který si pro nás připravil t-music a dále samozřejmě z vynikajících kapel a jejich nezaměnitelné hudby. Vystoupí například Mandrage, Cocotte minute, Eddie Stoilow nebo Vypsaná fixa.

A co se týká doprovodného programu ???
Můžete si udělat rychlokurz na t-music Academy, podívat se do malířského ateliéru a zapálenci do biologie si můžou pokecat s přírodovědci z Univerzity Karlovy, jejíž děkan přírodovědné fakulty celou akci zašti’tuje.

A v kolik a kde se máte objevit aby jste o tuto zábavu nepřišli ???
Celá akce se koná 4. Října a vypukne to od 15:00 od této chvíle si můžete užívat a bavit se ne jako o školním roce, ale jako kdyby byl poslední den prázdnin. Všechno se bude odehrávat na Holešovickém výstavišti. Bohužel vzhledem k tomu, že už nejsou prázdniny tak akce má omezené trvání a končí ve 22:00.

 

Takže toto je pozvánka pro všechny, kteří si chtějí připomenout pohodu prázdnin a poté zasednout do školních lavic ve velkém stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat