Ovocná buchta se želatinou je ideálním způsobem, jak se vrátit do
horkých letních dnů plných sluníčka, koupání a zábavy.
Piškot:
·
25 dkg polohrubé mouky
·
25 dkg cukru (písek)
·
5 lžic vlažné vody do bílků i žloutků
·
trocha prášku do pečiva
Náplň:
· Rozmačkané jahody (maliny, …cokoliv)
·
Lžíce cukru (nemusí být)
·
2 šlehačky
·
Želatinový ztužovač
Ø
Ušlehat šlehačku, přidat ztužovač (dle návodu)
Želé:
·
2 sáčky želé
·
0,5l vody
Ø
Ušlehat želé s vodou
Nakonec:
Ø
Na piškot dáme náplň a necháme vychladit, poté
nalijeme želé, dáme do lednice a necháme ztuhnout.
Natálie Dušková
Žádné komentáře:
Okomentovat