středa 15. února 2012

KAM NA HORY?


Mnozí z Vás nejraději lyžují v tuzemsku, ale někteří raději spojí lyžovačku s návštěvou zahraničí. Nejvíce z vás jezdí do Itálie, včetně naší kolegyně Kateřiny Fialové. Proto jsme se rozhodli vám přinést několik informací o italských Dolomitech a o českém středisku v Krkonoších – Špindlerově mlýně! Přinášíme inspiraci na jarní prázdniny!

Dolomity (Itálie)

Dolomity v Itálii patří mezi nejznámější a nejnavštěvovanější střediska v Evropě. Jedná se o jeden z masivů italských Alp. Lidé ho rádi vyhledávají nejen pro horolezectví, ale také pro skvělou lyžovačku. V průměru vás denní skipas vyjde okolo 48 € za den. Nejznámějšími středisky jsou Val Gardena, AltaBadia,
CortinaD´ampezzo a mnoho dalších. Tak provětrej lyže, snowboard, peněženku a vyražte si na výlet!


Špindlerův mlýn (ČR)

Srdce Krkonoš či kolébka lyžování, ať tak nebo tak, je tu řeč o Špindlu. Populární místo pro ty, kdo ocení kvalitní lyžování a běžky. Není tedy náhodou, že se zde konají sportovní akce celosvětového významu jako např. Světový pohár žen v alpském lyžování. Pokud byste rádi využili jarní prázdniny k návštěvě tohoto ráje pro lyžaře, denní skipas vás vyjde na 700 Kč za den. Čeká na vás 5 lanovek, 11 vleků a 3 snowparky! Tak na co čekáš? Pober lyže, snowboard a jedem!



Žádné komentáře:

Okomentovat