pondělí 16. června 2014

Festival Mácháč 2014

22. - 23.8.2014

Festival Mácháč je největším domácím beach open air festivalem, který patří již po čtrnáct let k tradičnímu zakončení taneční sezony. Během těchto let se na pláži Klůček u Máchova jezera vystřídaly hvězdy jako Tiësto, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Dada Life, Carl Cox, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Boy George, Sidney Samson, Marco V, Junkie XL a mnoho dalších. Od roku 2011 se stal festival dvoudenním, což umožnilo zařadit do programu ještě více domácích umělců.

 
LOKALITA

Festival probíhá na písčité pláži Klůček u Máchova jezera ve městě Doksy. Jedná se o jediný taneční beach open air festival v ČR s kapacitou až 10.000 návštěvníků. Navíc v unikátním a nádherném prostředí Máchova kraje.
 
 Festival je zaměřen na elektronickou taneční hudbu (house, trance, electro...). V rámci areálu je kromě hlavní stage, kde probíhá vystoupení hlavních hvězd, také několik vedlejší scén. Celkem vystupuje na festival více jak 100 umělců.
 
Vstupenky

 Prodej vstupenek probíhá výhradně v síti Ticketpro.
V nabídce jsou tři druhy vstupenek:
- základní dvoudenní vstupenky
- jednodenní sobotní vstupenky
- GOLD vstupenky (zahrnuje dvoudenní vstup na festival, neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů po dva dny, přístup na GOLD terasy s nejlepším výhledem na hlavní stage a areál festivalu)
Ceny vstupenek se pohybují od 790 do 2.900 Kč. 
 
Ubytování 

Autokemp Klůček
Priváty - Penziony - Hotely v Doksech
      
                                                                                                                 Šmejkalová Jana, 3.D
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat