středa 13. listopadu 2019

Hledáš novou hudbu?

Hudba je snad pro každého důležitá součást života. Někdo bez hudby nevydrží ani jeden den. Právě kvůli tomu se nám může hudba ohrát. Díky internetu je dnes velmi lehké hudbu šířit a to je výhodné pro mnoho začínajících hudebníků, kteří se snaží zůstat nezávislí.

Proto bych vám rád představil Labella, člena labelu Die Mannschaft. Článek o něm píši v souvislosti s křestem jeho nového alba Autotune AF 2, který proběhne právě dnes 13.11.2019 ve Futurum Music Bar.
Labello je český zpěvák/rapper. Pochází z Blatenky, vesničky kousek od města Blatná v Jižních Čechách. I pro to je pro mne tento zpěvák významný, protože z Blatné pochází má rodina. Labello tvoří převážně sarkasticé, v některých směrech až absurdní milostné písničky. Celé jeho album se jmenuje Autotune AF 2, protože neumí zpívat a musí používat autotune k zakrytí nedostatků. Jeho písničky většinou bývají na určité téma, například jednou vytvořil písničku o lásce k mražené pizze. Tím se výrazně liší od většiny dnešních rapperů, kteří většinou využívají obecných rappových témat (např. peníze, drogy, ženy, ...) a o těch tvoří své texty.

Label Die Mannschaft však nabízí i další talentované hudebníky. Patří mezi ně například Domo, který je jedním ze zakladatelů tohoto uskupení. Jeho písničky nejsou tolik známé jako Labellovi, přesto jsou kvalitní. Dalším je například Anki, což je vietnamec žijící v čechách, ale rappující ve vietnamštině.

Die Manschaft má určitě velký potenciál růst a díky jejich přátelství s ostatními již známějšími rappery (např.: 2LBOYZZ nebo OPAKDISSU) si myslím, že o nich bude slyšet čím dál tím více. Proto poslouchejte kvalitní hudbu a běžte si pustit Labella!

Daniel Majer;4.E

Žádné komentáře:

Okomentovat