středa 13. listopadu 2019

Co nám nabídne víkend 16. - 17. listopadu 2019?

Do školy už od poloviny října chodíme za tmy a většina z nás se vrací domů zase za tmy. Tohle může působit docela depresivně a aby na nás podzimní nedostatek sluníčka nedopadl měli bychom co nejvíc času trávit se svými přáteli na různých akcích.

Době kdy nám stačilo sbírat kaštany a dělat z nich zvířátka odzvonilo, ale jako chudí středoškolští studenti si nemůžeme dovolit platit drahé vstupné. Tady je souhrn několika akcí, na které se můžete přijít podívat.

NOC DIVADEL 16.11.2019

Událost při, které je spoustu divadel otevřená a má speciální program. Do některých se platí symbolické vstupné a někam se dá jít úplně zadarmo. Takhle se člověk může podívat do zákulisí a zjistit, jak a co funguje. Mezi divadla, která se pravidelně zapojují patří například i Národní divadlo,  Studia DVA nebo divadlo ABC.

KONCERT SKUPINY SWAFFELEN

Student naší školy v maturitním ročníku si v sobotu 16.11. zahraje se svou kapelou ve Futuru.

VIDEOMAPPING NA BUDOVĚ NÁRODNÍHO MUZEA 17.11.2019

Na oslavy 30. výročí od sametové revoluce nám Praha uskuteční několik akcí, mezi ty nejzajímavější patří právě promítání na opravenou budovu Národního muzea. Program nabídne průřez československými dějinami, kterým muzeum jako tichý svědek přihlíželo

Mezi další události spojené s výročím patří:

Korzo Národní: Obývák Václava Havla

Výstava Senátu

Vzdělávací tramvaj na Národní třídě




Částková 4. D.

Žádné komentáře:

Okomentovat