středa 9. října 2019

Kde strávit odpolední pauzu?

Karlovo náměstí

I přesto, že je škola v centru rušného města, máme velikou výhodu. Na stanici metra Karlovo náměstí najdeme rozsáhlý park, ve kterém se můžete posadit, relaxovat nebo se v klidu připravovat do školy.

John Reed fitness

Už vás nebaví sedět celý den na zadku nebo vám nestačí hodiny tělocviku ve škole? Během odpoledního volna si můžete v klidu zajít do známého fitness studia v Atriu a dát si pořádně do těla.Výsledek obrázku pro john reed fitness atrium

CrossCafe

Rychle si vysvětlit něco s kamarády než budete psát test a dát si u toho něco k dobrého k pití? Přesně na tohle je stvořená kavárna CrossCafe v centru Atria. Jelikož je v blízkosti nespočet dalších škol, je tato kavárna vytvořena ve stylu studovny a najdete zde vše potřebné ke kvalitní přípravě.

Náplavka

Jedno z nejznámějších míst v Praze. Všemi milovaná Náplavka je výborným parťákem hlavně v období tepla. Posezení u vody s výhledem na labutě zabaví snad každého. Tak popadněte své kamarády, nákup v Bille a hurá k Vltavě.Výsledek obrázku pro náplavka

OC Nový Smíchov

Pokud máte více času a náladu na nakupování, nasedněte do metra, jeďte jednu stanici a jste u velkého obchodního centra OC Nový Smíchov. Hlavně se ale nezapomeňte a vraťte se do školy!

Can Bey Doner Kebab

Nejlahodnější kebab v Praze! 1 zastávka tramvají nebo 5 minut chůze, tuto lahůdku si nesmíte nechat ujít. Pokud nechodíte na obědy nebo na něj zrovna dnes nemáte chuť (nezapomínejte si je však rušit dopředu!) navštivte všemi vychvalovanou kebabárnu.
Výsledek obrázku pro can bey

Na konci dne je však jedno kam během odpolední pauzy vyrazíte, díky skvělé lokaci se totiž dostanete prakticky kamkoliv během pár minut. 

Vu Quynh Nga, 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat