pondělí 3. června 2019

MS V HOKEJI 2019 - ČEŠI ZASE BODUJÍ!!!

MS V HOKEJI 2019!
ČEŠI ZASE BODUJÍ!!!


A už je to tady zase! MS v hokeji 2019 je nejspíše nejvíce diskutovaným tématem v tomto měsíci.

Nikdo nečekal tak vynikající začátek Čechů. Řekněme si narovinu, že nikdo nevěřil k takový úspěch hned ze začátku.
Dne 10. 5. 2019 ve 20:15 Češi zahájili zápas proti Švédům. Samozřejmě nemohli chybět čeští fanoušci, kterých bylo nespočetně. Celá aréna byla jimi přeplněna. S velkou radostí a ještě větší podporou přivítali české hokejisty na ledě.

Češi, do toho!


První třetina započata. Hned v prvních 2 minutách zaskóroval Jakub Vrána svým dlouhým a přesným hattrickem do švédské branky.
Druhá třetina začala pro Čechy překvapivým úderem ze strany Švédska. Hokejista Hörnqvist úspěšně skóroval v 21. minutě a vyrovnal stav na 1:1. Hned poté v dalších třech minutách bodoval další švédský hokejista Lindblom a Češi už prohrávali 2:1. Takhle to nechtěl nechat Dominik Kubalík, chopil se své hokejky a vyrovnal stav na 2:2.
Češi po náročné druhé třetině nabrali síly a poslední třetina byla jejich! Hráli výborně a nakonec porazili Švédsko 5:2. O poslední 3 góly se postarali Michael Frolík, znovu Jakub Vrána a Jan Kovář.

Celý zápas byl vyrovnaný, ale Češi ukázali sílu českého lva a vítězství bylo jednoznačně jejich!
Výsledek obrázku pro hokej česko švédsko 2019
První vítězství na MS v hokeji 2019. Upřímná radost našich hokejistů nikdy neomrzí




Přejeme našim hokejistům mnoho sil a úspěchů v dalších utkání a titul Mistři světa v ledním hokeji 2019!


Churá Karolína, Lucie Řezníčková 3.D


1 komentář:

  1. No nebudu určitě nikomu pro smích když řeknu že já jsem hokejové výsledky začala sledovat až asi ve dvaceti letech. Je to dáno tím že jsem předtím stále chodila s tatínkem na pražskou spartu. Ale to stačilo, my si vždy na kostce přečetli jak hráli ostatní a bylo vymalováno.

    OdpovědětVymazat