pátek 29. března 2019

The Mag Con 2019 
 
   For community by community. Takto jednou větou bych popsal, co Mag Con je. Jedná se o událost, kde se propojují různé části jedné ze současných subkultur, která se pomalu transformuje v mainstream. 
Pro ty, kdo neví, Mag Con je projektem, který pořádá The Mag, největší lifestylový video magazín v České republice zaměřený na streetculture a vše kolem ní. 
   První Mag Con proběhl v říjnu loňského roku v OD Kotva, kde připoutal pozornost mnoha lidí. Během této akci  jste se mohli zúčastnit všelijakých aktivit, jako například znalostního kvízu o teniskách anebo tomboly o různé hodnotné ceny. 
   Zároveň se na Mag Conu objevily stánky zahraničních obchodů, kde jste si mohli pořídit sběratelské kousky oblečení nebo bot.  
Osobně si však myslím, že právě z tohoto důvodu první Mag Con nebyl tak zdařilý, jak by mohl být, protože občas jsem měl dojem, že tato událost byla zaměřena spíše na obchodování, tzv. resell, s teniskami a oblečením, a tak jsem si připadal jako na nějaké tržnici. 
   Jedinou věcí, která tuto událost zachránila, byl hudební doprovod. Po celou dobu hráli jedni z nejlepších pražských Dj’s, kteří dokázali zpestřit celkovou atmosféru. 
Letošní akce však zatím vypadá, že bude mnohem lepší a promyšlenější než minule. Už teď se spekuluje o pestřejším programu a o několika známých českých a slovenských umělcích, které se tam mohou objevit. Ale jsou to stále jen spekulace.
   Proto se přijďte podívat 5. května na Výstaviště Holešovice a staňte se tak součásti silné komunity!

M. Arsenyev

  

Žádné komentáře:

Okomentovat