pátek 15. března 2019

Marvel vydal nový film - Captain Marvel

První hrdinka, která ve světě Marvelu získala vlastní celovečerní film, vtrhla do kinosálů symbolicky den před svátkem žen.

Děj filmu Captain Marvel, který je v českých kinech možné navštívit od 7. března, se odehrává v devadesátých letech dvacátého století. V jeho středu stojí Carol Danversová, ze které se pozvolna stává jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami – scrully a Kree – Carol se ocitá s malou skupinou spojenců přímo ve středu tohoto konfliktu. Musí si tedy rychle ujasnit, kde je její skutečný domov, na čí straně stojí a kolik "zadků" je ochotná ve jménu dobra nakopat. No a přitom jí pomáhá starý známý Nick Fury (Samuel L. Jackson), kterému vytvořili trikaři jeden z nejvěrohodnější digitální faceliftů, jaký byl kdy na plátnech k vidění.
Captain Marvel však v neposlední řadě představuje sympatickou hrdinku, mnohem sympatičtější, než je její představitelka – oscarová herečka Brie Larsonová. Té zdatně sekunduje třeba Jude Law nebo rovněž omlazený agent Coulson v podání herce Clarka Gregga.


Výsledek obrázku pro captain marvel poster

Karbulková Anna, 4.B







Žádné komentáře:

Okomentovat