pátek 27. dubna 2018

Další "Tarantinovka" na obzoru !

Po tříleté přestávce se legendární režisér vrací s dalším projektem. Na rozdíl od jeho předchozích snímků, které byly založeny pouze na jeho fantazii, se tentokrát rozhodl natočit film založený na skutečných událostech.

Nemusíte se bát, že se hodlá vyvarovat svých ikonických scén plných násilí a krveprolití. Pustil se totiž do zfilmování příběhu nechvalně známého zločince a vraha Charlese Mansona.

Snímek ponese jméno "Once Upon a Time in Hollywood" s příběhem, který se odehrává v Los Angeles roku 1969.

Výsledek obrázku pro quentin tarantino 2018Hlavní děj filmu se bude věnovat režiséru Romanu Polanskému a jeho manželce, Sharon Tate, která byla v osmi měsících těhotenství, když ji brutálně zavraždila skupinka Mansonových následovníků.

Ve filmu si zahrají v hlavních rolích Leonardo DiCaprio, který s Tarantinem už několikrát úspěšně spolupracoval, Margot Robbie, která obsadí roli Sharon Tate a možná i další známá jména jako jsou Jennifer Lawrence a další.

Tento projekt je 9. v pořadí z 10 filmů, které chce režisér natočit. Podle slov Leonarda DiCapria jedná se o jeden z nejlepších režisérových filmů. A také spousta fanoušků old-schoolového Tarantina je nadšená z Quentinovy zmínky o tom, že daný snímek je pravděpodobně nejbližším legendárnímu dílu Pulp Fiction.

Takže máme se na co těšit v roce 2019.


J. Horák a M. Arsenyev

Žádné komentáře:

Okomentovat