pondělí 16. dubna 2018

AKTIVNÍ LÉTO



                                                                 AKTIVNÍ LÉTO

     Sluníčko už se nám ukazuje čím dál tím častěji a stupně na teploměru se pohybují aspoň kolem   15 stupňů. To znamená, že nás zima už opouští a máme tu jaro a zanedlouho léto a ty nejočekávanější, nejdelší a nejkrásnější prázdniny v roce.

     Cože? Vy ještě nemáte nic v plánu? To nevadí! Mám pro vás jedno z mnoha míst, které můžete navštívit, a kterým jsem se inspirovala pro tento článek. Někdo si představuje léto tak, že si lehne na pláž a jen se tam opaluje, ale podle mě hitem letošní sezóny je spíše aktivní léto.


     Představuji vám Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou. Najdete zde mnoho atrakcí, jak pro malé, tak i pro dospívající a i dospělí si tu přijdou na své. Je to oblíbené místo pro letní sportovní soustředění. Nedaleko se nachází i úchvatný zámek Hluboká nad Vltavou, který také můžeme cestou navštívit.

     Nachází se zde : Adrenalin Park, ve kterém najdete velký lanový okruh, dětský lanáček, velký lanový sjezd z jednoho konce areálu na druhý a bungee trampolíny. Je tu také obrovské hřiště s minigolfem, které vypadá naprosto úžasně, najdete tu 18 jamek, jezírka, potůčky a rostlinky a ke klidnému hraní vám hraje i relaxační hudba. Pro ty nejmenší je tu Špuntárium, kde si děti zablbnou na nafukovacích hradech a v herních koutkách s obrovským nafukovacím iglů. Zaposilovat si můžete ve venkovní posilovně, která má všechna potřebná vybavení. Najdete tu také plážový volejbal a obrovskou nafukovací trampolínu. Nezapomínejte také na přísun živin a za těchto teplých dní je důležité dodržovat pitný režim, a proto je tu několik stánků s občerstvením a posezením, abyste si mohli na chvíli odpočinout. A nakonec si zde ještě můžete půjčit spoustu sportovních náčiní jako míče, badmintonové sety, koloběžky, skákací boty a stolní tenis.

     V tomto areálu si každý přijde na své, to vám mohu zaručit. Já už se léta nemohu dočkat a rozhodně ho nehodlám strávit pouze doma na zadku. Už se těším až tento areál navštívím.

Minigolf

Lanový okruh



























                                     V. Kohoutová, 4.C

Žádné komentáře:

Okomentovat