středa 29. listopadu 2017

Reebok Run Crew

Rád bys zdokonalil svůj běžecký styl a užil si výjimečný trénink s novými přáteli v krásných zákoutích Prahy?

Reebok pořádá každý týden až do konce prosince výběhy se zkušenými trenéry a parádní partou. Tréninky jsou zdarma a jako motivace poslouží běžecké ponožky za první trénink a běžecké tričko od Reebok za čtvrtý absolvovaný trénink.

Tréninky se dělí na tři druhy:
  • Reebok Run light-  3-5 km
Run light je pro všechny, kteří mají rádi krátké městské tratě. Za během vyráží kvůli aktivnímu odpočinku. Čekají tě zde rovinky, kopce, odrazová cvičení a také zapracuješ na výbušnosti, rychlosti či dynamice běhu.

  • Reebok Run long- 5-10km
Run long přiláká běžce, kteří dávají přednost pohodovým výběhům různých vzdáleností. Na výběr je ze dvou variant- pět nebo deset kilometrů.


  • Reebok Run tough- 4-8km
Run tough je věnován především přípravě na Spartan Race a samotnému zjištění, co tě při tomto závodě čeká. Vyzkoušíme si různá tempa běhu a disciplíny ze Spartan Race. Při tréninku nás čeká pár angličáků, odnesl pytel s pískem, kyblík se štěrkem nebo udělal pár kliků. Run tough tě pořádně zahřeje a zároveň pomůže přeřadit na vyšší rychlost běhu.

Tréninky se každý týden obměňují.

Nejbližší tréninky:
30.11.                 Run Tough     Sanasport (Praha 2)
7.12.                   Run long         Dejvice
14.12.                 Run light        Sanasport (Praha 2)
21.12.                 Run tough       Dejvice

Každým tréninkem tě budou doprovázet zkušení sympatičtí trenéři. Po doběhnutí každý ocení připravený raut od Reeboku formou ovoce a oříšků. K zapůjčení je na místě nová běžecká obuv a kabinky k převléknutí.

Pokud tě běh zaujal, zavítej na oficiální stránky: www.reebokruncrew.cz/praha/

Radka Kumprechtová, 4.E.

Žádné komentáře:

Okomentovat