úterý 14. června 2016

Odreagování a hudba zároveň na stejném místě.


Odreagování a hudba zároveň na stejném místě.
Kam se vydat? – nejznámější festivaly

Začíná léto a s ním i hezké, dlouhé dny plné sluníčka. Spousta lidí je unavena z práce nebo ze školy, a tak se potřebují o víkendech odreagovat. Nejlepším odreagování, alespoň pro ty, kteří mají rádi hudbu je na festivalech. Hudba, přátelé a hlavně dobré pití a jídlo na jednom místě. Kam se na takové akce vydat? Připravila jsem si pro Vás 4 nejznámější festivaly, kam se můžeme zajet podívat a udělat si s kamarády příjemný výlet.

1.     LET IT ROLL OPEN AIR 2016

Kdy? - Koná se od 28. do 30. července 2016

Kde? – V areálu Milovického letiště

Co můžeme čekat? – Představí se více než 250 zahraničních i českých DJs a producentů. Můžeme se těšit na: Chase & Status, Andy C, High Contrast, Netsky, Camo & Krooked, Pendulum, Wilkinson, Noisia a Delta Heavy a mnoho dalších. Na akci bude připraveno 7 pódií.

 

2.     SÁZAVAFEST 2016

Kdy? – Koná se od 4. do 6. srpna 2016 a jedná se o 16. ročník

Kde? – V zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou

Co můžeme čekat? - Festival nabídne to nejlepší z české a zahraniční scény, například: Chinaski, No Name, Monkey Business, Mig 21, Petr Kolář, Ewa Farna, Majk Spirit (SK), Ine Kafe (SK), Jelen, Michal Hrůza, Xindl X, Wohnout, Sto zvířat, Vladimír 518, Slza, Voxel, Sebastian, Kristina (SK), Marek Ztracený, Blue Effect, Portless Krucipüsk, Jiří Schmitzer, Petr Bende, Keks, Vlasta Horváth, Miro Šmajda (SK), Jana Koubková a spoustu dalších kapel.  Každý si jistě vybere.

 

3.     OPEN AIR MUSICFEST 2016

Kdy? -  Koná se od 23. do 25. června 2016 a jedná se o 16 ročník

Kde? – V Přeštěnicích

Co můžeme čekat? - Na festivalu vystoupí řada českých a slovenských skupin. Hlavní bude skupina KRYŠTOF, MAJK SPIRIT. Dále se můžeme těšit na MONKEY BUSINESS, NO NAME, SUPERGROUP, VISACÍ ZÁMEK, WOHNOUT a UDG. Kromě hudebního programu návštěvníci mohou shlédnout divadelní a filmová představení nebo atraktivní exhibici bikerů Open Air Dirt Jam.

 

4.      GRAVITY FESTIVAL 2016

Kdy? – Koná se 14. října 2016 a jedná se o třetí ročník

Kde? – V obchodním centru Arkády Pankrác a budou

Co můžeme čekat? – Můžeme se těšit například na zahraničního umělce EDM star.

Vokurková Sabina, 3. E.

Žádné komentáře:

Okomentovat