úterý 29. března 2016

A je to tady, nový český film Dvojníci v kinech !


A je to tady, nový český film Dvojníci v kinech !

Rády bychom Vám představily novou českou komedii.. :-)

Očekávaná česká komedie, která se jmenuje Dvojníci je už konečně součástí programu v kinech. 17. března měla premiéru a kino praskalo ve švech.

Režisér této komedie se stal Jiří Chlumský, který už má několik filmů. Z nejznámnějších můžeme jmenovat například Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál).  V hlavní roli se můžeme těšit na Ondřeje Sokola, kterého všichni známe z oblíbeného seriálu Partička. Ve vedlejčích rolích se objeví také Jakub Kohák, Petr Nárožný, Petr Čtvrtníček a Miroslav Etzler a známá modelka Simona Krainová.

Komedie se natáčela v Praze, ve Slaném a v Litoměřicích. Jistě jste mohli v ulicích  Prahy potkat kameramany s jejich aparaturami, herce a obrovské „halo“ okolo filmu. Samozřejmostí při natáčení byl dav zvědavých turistů a obyvatel Prahy, kteří se přišli podívat, jak se film natáčí.

A o čem vlastně tato komedie je?

Film je o záměně dvou podobných mužů, kteří mají naprosto odlišné životy a ty se v zápětí protnou. Záměna musela být težká hlavně pro Ondřeje Sokola, který je v hlavní roli, jak už jsme zmínily. Měnit se během své role z učitele na zloděje muselo být určitě těžké. V příběhu je Honza Rambousek v podání Ondřeje Sokola podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Nenapravitelného sukničkáře vydírá Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, bude mít velké problémy.

Dál Vám nebudeme však nic prozrazovat a co nejdříve si dojděte na Dvojníky do kina sami!

 


 

 

 

 

 

                                                                                                          Smělíková, Vokurková 3.E

Žádné komentáře:

Okomentovat