úterý 12. ledna 2016


  Ben Cristovao ovládl Forum Karlín

Známý česko-angolský zpěvák,Ben Cristovao, vystoupil 28.listopadu 2015 v pražské koncertní hale Forum Karlín. Koncertu se zúčastnilo 3500 lidí. Hosty byli Supa,Annet Charitonová,skupina Forsomeone,Cavalier a The Glowsticks. Ben Karlín zcela vyprodal a vystřídal pódium po předešlém koncertu rapera Machine Gun Kellyho. Předvedl strhující taneční show,představil písně z nejnovější desky Made in Czechoslovakia,z předešlé Benny Cristo tak i nové skladby z chystané desky.

Show obohatil netradičním pódiovým designem, tanečními breaky skupiny AWA, vychytanými projekcemi i světly! Celý koncert trval zhruba 2,5 hodiny. Za tuto dobu stihl Ben představit své největší hity jako IronBen,Těžký Váhy,Bomby,Sweet Chilli,Molly nebo Put it on me. Každá z písní měla své vlastní vizuální provedení,které dokonale dotvořilo skvělou atmosféru celého večera. Završením celého večera bylo finále s písní Bomby,kterou samotný Ben představil a ocenil se svou celou více jak dvacetičlennou crew,která obsahovala zástupce všech ras i náboženství na což Ben nezapomněl poukázat,zároveň se také vyjádřil k situaci ohledně nedávného útoku ve Francii.
“Mám radost, že Vás tu je tolik, že se nebojíte, protože nám žádný za*raný teroristi nemůžou ukazovat co máme dělat. Věřte vlastnímu úsudku a mějte vždy otevřenou mysl. Podívejte se ke mně na pódium.”
Sandra Ferreira,3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat