středa 11. března 2015


 
Studium v zahraničí – investice do budoucnosti

Ještě jste se nerozhodli pro studium na Vysoké škole? Láká Vás poznání nových přátel a chcete se zdokonalit v cizích jazycích? Pak je studium v zahraničí správná volba. V dnešní době hrají bezproblémové komunikační schopnosti v cizím jazyce velkou roli.

Mladým lidem se nyní otevírají široké možnosti, jak uskutečnit svou cestu za studiem v zahraničí. Zaměstnavatelé vítají zkušenosti a schopnosti přizpůsobit se novým podmínkám a umět se orientovat v cizí zemi. Velkou výhodou je mezinárodní praxe a kontakty.

Proto je ideální propojit středoškolské nebo vysokoškolské studium s pobytem v zahraničí, a tak získávat všechny výhody, které tento způsob vzdělávání přináší.

Organizační záležitosti spojené s odjezdem nejsou příliš jednoduchou záležitostí, a proto doporučujeme vybrat vhodnou instituci, která Vám zajistí potřebné náležitosti. Existuje mnoho agentur, nabízejících komplexní zajištění dlouhodobého zahraničního pobytu. Máme na mysli garantované ubytování ve vhodných hostitelských rodinách, pojištění a jiné záležitosti. Pomohou Vám také vhodně vybrat adekvátní školy, zajistí přípravné informační materiály a poskytnou asistenci pří vyřizování vízových formalit.
Neváhejte a studujte!
 
Homolková, Novotná 3. D

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat