úterý 3. února 2015

Móda očima muže


V dnešním světě je móda velkým fenoménem mezi všemi generacemi. Především mladí lidé se snaží letět podle poslední módy, nosit značkové oblečení,
či vyniknout neobvyklým oblečením, které zaujme všechny okolo nich. Starší generace se spíše přiklání k tradičnímu a ležérnímu oblečení. Ne u všech to tak je. Jistá komunita lidí ve starším věku, než jsme my studenti, se snaží zapadnout do módy dnešní doby. Nastává velmi důležitá otázka. Má móda určitou hranici, za kterou by už člověk nešel? Podle mě ano. Jenže se tato hranice velmi těžko stanovuje. Pojďme si blíže přiblížit dnešní módu mladých kluků z mého pohledu. Z pohledu studenta.

Existuje bezpochyby několik stylů, které se objevují v našem světě, ale co tak pozoruji okolo sebe, poslední dobou velice letí u kluků styl volnějších tepláků, k tomu co nejvíce barevné a výstřední sportovní boty a mikina. Co k tomu jen dodat? Jenom to že tomuhle stylu, který spíše patří do fitness centra, než do společnosti, moc nefandím. Podle mého názoru by se kluk měl oblékat kultivovaněji. Další "ikonou" mezi stylem kluků a patří do období chladnějších měsíců jsou upnuté džíny, retro boty, dlouhá bunda ke kolenům a lehčí svetr. Někdo může namítnout, že tento styl je takzvaně "mainstream", ale tenhle styl je mi velmi blízký. Cítím se v něm velmi pohodlně Ovšem nesluší každému. Ale co nesluší jednomu, může slušet něco úplně jiného.

Co na závěr? Každý by se měl oblékat a chodit v takovém oblečení, ve kterém se cítí nejpříjemnějí.












Adam Hejda 3.E

Žádné komentáře:

Okomentovat