úterý 10. února 2015


Hrozivě se to blíží..

Když se vrátíme zpět do prvního ročníku, kdy řeči typu „Maturita se blíží, učte se průběžně,“ byly pro nás zanedbatelným faktem. V ten moment, kdy odzvonila poslední hodina, hodily jsme za hlavu i to minimum, které jsme slyšely, když jsme zrovna nebyly na mobilu.
                Čas plynul, tři roky utekly jako voda a my se nacházíme ve čtvrtém ročníku, kdy jisté obavy jsou na místě. Myslíme si, že jsme nebyly jediné, které trávily většinu hodin na facebooku, nebo kreslením do sešitu příhodných obrázků. Tudíž je nyní stres na místě a většina z nás si uvědomuje, že kdyby místo „sjíždění“ fotek na instagramu, si občas nějakou tu rovnici vypočítala, tak by teď nemuselo být tolik stresu.
                Ale tak co, jsme jen lidé. Takto už to jde celá léta, ovšem najdou se výjimky, pro které je učení koníčkem. My ale nejsme tento případ. Vypracováním maturitních otázek naše příprava skončila a bude pokračovat dva týdny před maturitou, a do té doby budou naše školní povinnosti odkládány na dobu neurčitou a každý pátek zapomenuty. Tak nám držte palce!
                                                                                                                                   Nollová, Dubová

Žádné komentáře:

Okomentovat