středa 19. listopadu 2014

O2 aréna - výjimečné zážitky


Začíná nám vánoční čas, a tak si v O2 aréně pro nás připravili pestrý program akcí. Některé z nich vám přiblížím.

Jak jistě víme, začala nám hokejová sezóna a  O2 aréna hostí HC SLAVIA PRAHA, můžeme se sem přijít odreagovat, načerpat novou energii a podpořit své oblíbence v těchto termínech: 21. 11., 25. 11., 2. 12., 9. 12., 28. 12. a pak dále v následujícím roce.

Kdo má rád klasiku, může jít na koncert Karla Gotta, který zde vystoupí 8. prosince. Po jeho koncertě nás 17. prosince ponoří O2 aréna společně s Vánočním galakoncertem do vánoční atmosféry.

Akce, která se bude líbit zejména mužskému pohlaví, nám nabízí skvělou podívanou. Nepochopitelné triky na motorkách, sněžných skútrech i autech, to vše nám ukáže letošní FMX gladitor games. Již 28. listopadu se můžeme přijít podívat na to, co jsme doopravdy na vlastní oči ještě neviděli.

Další nezapomenutelný zážitek spojený s láskou ke koním, krásou, vášní, vzrušením a humorem si odnesou ti z nás, kteří si nenechají ujít letošní Apassionatu. Golden Path, neboli Zlatá cesta k nám „dorazí“ 13. prosince a své vystoupení předvede také 14. prosince.

V nedaleké budoucnosti nás navštíví světová zpěvačka Katy Perry, která nám 23. února 2015 představí své nové album Prism a své nejlepší písničky vůbec.

Tak doufám, že jsem vás dostatečně nalákala. Třeba se na nějaké z akcí potkáme J
Anna Homolková 3.D 

APASSIONATA  Zlatá cesta

Žádné komentáře:

Okomentovat