středa 19. listopadu 2014

Magnetic Festival 2014

Po troše poezie jsem se pro vás rozhodla napsat článek spíše o hlučnějším způsobu strávení volného času. Ať už jste milovníci koncertů a jiných akcí tohoto typu, nebo naopak ne, ráda bych vás upozornila a zároveň také nalákala na Magnetic Festival, který se bude konat 19. prosince 2014         v hale PVA Expo v Letňanech.

Zasvěcení ve svých domovech už jistě dávno opatrují vstupenky, netrpělivě odpočítávají dny             a ostatním, kteří stále tento festival neznají a jen nad tímto článkem krčí čelo, v mžiku vysvětlím jeho podstatu.

Magnetic festival, jak už je i z názvu patrné, je mezinárodní hudební festival, který se v naší zemi pořádá pravidelně dvakrát ročně, vždy v květnu a prosinci. Přestože je označován jako festival, spíše bych řekla, že popis "jedna velká party" bude přesnější. Tento festival totiž průměrně trvá okolo      10 hodin a během tohoto času se na podiu vystřídá někdy i přes 10 hudebníků, neboli DJs.                V minulých letech jsme mohli v Praze vidět (a hlavně slyšet!) například osobnosti jako je Martin Garrix, DVVBS, Nervo, Afrojack nebo Showtek.

Letošní prosincový ročník se nebude od minulých nijak zásadně lišit. Na návštěvníky čeká opět výborná hudba, o kterou se postará například italské duo Vinai nebo holadský producent a DJ     Fedde le Grand, jehož skladby Let Me Think About It, So Much Love nebo remix Paradise             pro Coldplay jsou známé po celém světě.

Na závěr přidávám pár fotek z minulých ročníků a odkaz na webovou stránku, kde naleznete všechny potřebné informace. Lístků stále ubývá, tak šup, ať to stihnete.

http://www.magneticfestival.com/













                                       Karolína Bálková, 3.D

 

Žádné komentáře:

Okomentovat