neděle 2. února 2014

Tomorrowland-Svět zítřka

 Tomorrowland je belgický taneční festival, který trvá 3 dny a představí se na něm největší hvězdy 
taneční scény jako např. Avicii, Swedish House Mafia, Thomas Gold, Kaskade atd. Tato událost se koná v krásném a útulném městečku Boom, které se nachází blízko přímořského města Antverp.
Vznikl v roce 2005.Pořádá ho nejprofesio­nálnější agentura, která vytváří ty největší taneční akce na světě.Jako např. Sensation White, MYSTERYLAND, BLACK a pod
Za posledních 8 let existence se z Tomorrowlandu stala vůbec největší a nejpopulárnější hudební událost taneční hudby na světě,za kterou míří návštěvníci z celého světa.Co se hudební složky týče, tak Tomorrowland poskytuje spoustu tanečních stylů. Od trance, house, techna, drum n´bass, DubStep, nebo kapel z 90 let po hardstyle, psytrance, minimal, atd. Na tomto festivalu si skutečně každý musí přijít na své. O hudební show se stará vždy více jak 300ta těch nejpopulárnější hudebních producentů. Jako například : Avicii (Tim Berg), David Guetta, Tiesto, Swedish House Mafia, Martin Solveig, Laidback Luke, Chuckie, Dimitri Vegas & Like Mike, Faithless Soundsystem, carl Cox, Paul van Dyk, Fedde le Grand, Sander van Dorn, Markus Schulz, Above & Beyond, Steve Aoki, Hardwell, Brennan Heart, Headhunterz, Wildstylez atd.

Přípravy na devátý Tomorrowland festival začaly před několika měsíci. Jako obvykle se návštěvníci ponoří do magického světa exotické fantazie. Celé tři dny se budou oddávat a hýčkat v naší režii. Pohádková dekorace, gigantický taneční prostor, slavní kuchaři, útulné chill-out zóny, čerstvé koktejly, velkolepé atrakce, vodu předcházející miniaturní mosty, ohromující ohňostroj a nejlepší světové stage-e a nejlepší DJs společně zajistí očarující zážitek, který je bezkonkurenční­.V tomto roce organizátoři plánují jít ještě o krok dál a investovat ještě více do dekorací, služeb, celkového dojmu, konečné úpravy a bezpečnosti. Všechno od hlavní stage až po ubrousky, bude podrobněji upravené a každý detail bude navržen tak, aby se návštěvník pohyboval ve „fantázii". Všechno úsilí bude věnované náčrtu, návrhu a konečnému vybudovaní, aby se z „De Schorre" stal surrealistický festival, kde 180,000 mladých lidí může zažít nejlepší letní víkendový festival.V minulém roce Tomorrowland přivítal návštěvníky přesně z 50 zemí a byl vyprodaný za čtyři dny. Oficiální „after movie" se stalo globálním „humbukem" na YouTube.
 Video bylo sledované mnohem vícekrát jak otevírací ceremoniál olympijských her a dokonce vícekrát jak svatební polibek prince Williama a Kate Middleton na balkóně Buckinghamského paláce.

 Tomorrowland letadlem z celé Evropy
Vzhledem k vysoké poptávce ze zahraničí bylo vytvořené jedinečné partnerství s Brussels Airlines. Dne 26. července budou návštěvníci Tomorrowlandu přepravováni z 11 evropských měst do Bruselu z Barcelony, Madridu, Říma, Milána, Ženevy, Londýna, Berlína, Stokholmu, Kodaně, Lisabonu a Porta.
Jedná se o unikátní partnerství, které nebylo pro event nikdy předtím realizované. Návštěvníci se odbaví na Tomorrowland přepážce ve svoji domovině a budou doprovázeni vlastními hosteskami. Po příletu budou připravené autobusy přepravit návštěvníky rovnou do hotelu nebo DreamVille kempu. Po festivale budou přepravení zpět na letiště v Bruselu. Pořadatel Tomorrowlandu Manu Beers: „Pro nás a Brussels Airlines jsou služby a bezpečnost prvořadé. Takže to vypadalo jako dobrá myšlenka. Jako třešničku na dortě, budeme schopní poskytnout už v letadle Tomorrowland atmosféru. Toto partnerství nám umožňuje začít oslavy, zatím co letadlo je stále ještě ve vzduchu.

Víc YouTube shlédnutí jako slavnostní zahájení olympijských her.

V minulém roce byl vyprodán za pouhou vteřinu!

                                   
                               http://www.youtube.com/watch?v=cUhPA5qIxDQ

                                                                                                Šmejkalová Jana,3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat