pondělí 24. února 2014

Nová investice naší školy!


            


            Naše škola nedávno udělala skvělý krok ke spokojenosti  většiny chlapců, které tento ústav navštěvují. Dostala nejspíše velký obnos peněz a rozhodla se inovovat jednu z velmi důležitých a navštěvovaných místností, které se zde nachází. Jedná se o  nyní už nádherné toalety v prvním patře!

Kdo navštěvuje naší školu ví, že tyto toalety jsou nejspíš nejpoužívanější. Když někdo totiž jde ráno do své třídy, prochází kolem nich. Všichni žáci nacházející se v nějaké z tříd v prvním patře je navštěvují a jelikož v druhém patře chlapecké záchody nejsou, tak i hodně  chlapců nacházejících se v patře druhém. Je to tudíž velmi frekventovaná poloha. A nyní tato místnost je pomalu chloubou naší školy!

Jsou voňavější, celý dojem  místnosti je lepší. Přidalo se tam veliké zrcadlo, které je hlavním předmětem spokojenosti „vlasatých“ chlapeckých individuí. Dále se inovovalo umyvadlo, u kterého většina žáků ztrácí čas s mytím svých rukou. Bohužel ovšem vážně jen většina. Z pohledu mužského pohlaví mohu říct z vlastní zkušenosti, že ne všichni.


David Svoboda, 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat