čtvrtek 30. ledna 2014

Přezouvat, nebo nepřezouvat. - To je, oč tu běží.

   Jsou modré, jsou levné a hlavně jsou k dostání hned při vstupu do školy. Ano nebavíme se o ničem jiném, než o modrých návlecích, které si můžete za pár kaček dopřát. Zakoupením nejen, že zamezíte nepříjemným šlápotám a jinému nepořádku, který obvykle nepřezutí studenti způsobují, ale zároveň osvěžíte svůj outfit o zářivě modré návleky. Tím se stanete nepřehlédnutelným a všichni si Vás budou všímat, ať už budete kráčet po chodbě nebo jen spořádaně sedět ve své lavici.

   Ne, opravdu není mým cílem donutit celou Resslovku používat, tyto modré návleky, ale rozhodně je dobré se přezout. Ať už máte ve skřínce nějaké ty pantofle, „crocsky“ nebo jen papuče po babičce, nebuďte líní a zajděte se přezout. Nejen, že se budete cítit mnohem pohodlněji, ale i škola bude čistější, zvlášť v tomhle počasí, kdy teplota venku dosahuje mrazivých -2°C a cestu do školy nám komplikuje břečka, která se místy tváří jako sníh.

   Jistě víte, že se v těchto dnech konala porada, na které se toto téma řešilo. A jak můžete tušit, bude posílen dozor na chodbách, který bude pečlivě pozorovat nepřezuté studenty. Ty nepřezuté nečeká samozřejmě nic dobrého.

   Motto dne:
Používáním svých papučí udržíš školu čistou!




                                                                                                                                 [Jaroslav Štola, 3.F]

Žádné komentáře:

Okomentovat