čtvrtek 9. ledna 2014


Adopce na dálku

Naše vstřícná škola se již dlouhou dobu podílí na charitativní akci, která podporuje rodiny z velmi chudých oblastí. Například v tuto chvíli posílá peníze dvěma milým dětem z Indie. Tyto milé děti, které mají jen svůj domov, potřebují peníze na vzdělání, které jim poskytuje větší možnosti do budoucna.
 Jedním z nich je například Vamsi Salavindala. Tento kluk má vcelku dobré známky a chce se dále vzdělávat. Jeho koníčkem je skákání a neví, čemu se chce v budoucnu věnovat. Snažíme se mu proto přispět natolik, aby mohl mít dobré zázemí a mohl se do budoucna dále rozvíjet.
Dále se snažíme poskytnout pomoc mladé dívce Deepthi Roshni, které je nyní 16 let. Je rovněž z velmi chudé rodiny, a tudíž si určitě pomoc zaslouží. Sice má průměrné výsledky ve škole, ale přesto je jejím snem stát se učitelkou. Velice ráda chodí sportovat.
Za peníze vybrané od studentů a vyučujících naší školy se dětem platí školní poplatky, školní uniforma, učebnice, sešity, taška do školy, hygienické potřeby, léky a teplé oblečení.
Pokud i vy chcete vybudovat zázemí pro chudé děti, přijďte do naší školy a vyhledejte kabinet 124, kde sídlí paní profesorka Horáčková, která vám sdělí bližší informace.
 
 
 
David Svoboda, Petr Musil 3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat